Az ArtUnio - a Kortárs Művészekért Alapítvány Nemzetközi Művésztelepe és Vendégháza, Hostel jelleggel

Az ArtUnio Galeria Hostel egy vadonatúj szálláshely Szentendrén, nagyjából 36 percre Budapest belvárosától.
Ha egy olcsó, kedves, tiszta, barátságos helyet keresel, stílusos, csendes szobákkal, akkor ez a hostel Neked való hely.

Az ArtUnio Galeria Hostel egy szépen felújított, múlt század elején épült, tipikus szentendrei kereskedőházban található, otthonosan berendezett szobákkal, mediterrán belső kerttel és az utcafronton egy kiállítóteremmel, amely kortárs művészek munkáinak ad helyet.

Egy fárasztó nap után igazán jól esik megpihenni az árnyas udvaron, a hársfa alatt, vagy a nagy kanapén a loggia oszlopai között egy csésze finom teával, vagy kávéval a kézben, miközben buján zöldellő fűszernövények és mediterrán virágok illata száll.

A 7 férőhelyes, légkondícionált, nagy hálóteremben emeletes ágyak állnak rendelkezésre, baráti csoportoknak, nagyobb családoknak és egyedül érkezőknek egyaránt. A nászutasoknak és szerelmeseknek a legcsendesebb franciaágyas szobánkat ajánljuk, amihez külön bejáratú, masszázskádas fürdőszoba tartozik. Ezen kívül még egy világos, háromágyas szobánk és egy szintén kellemes, tetőtéri, duplaágyas kisszobánk vár meghitt hangulattal. Ezekhez a szobákhoz és a nagy hálóterem ágyaihoz a külön női és külön férfi illemhelyet, valamint a masszázszuhanyt használhatod.

Minden ágyhoz, az ágyneműn felül pokróc, olvasólámpa és zárható szekrény tartozik.

A recepción lévő páncélszekrényben biztonságban lesznek az értékeid, a csomagmegörzőben pedig a bőröndjeid. A ház egész területén ingyenes Wifi áll rendelkezésre.

Külön díjazás ellenében használhatod a mosó-szárító gépet, a vasalót, a hajszárítót és kérhetsz plusz ágyneműt és törölközőt.

Tágas amerikai konyha és nagy étkező vár, hogy megfőzd és elfogyaszd kedvenc ételed, akár barátaiddal, akár újonnan megismert lakótársaiddal. Reggelihez pedig nyáridőn nincs jobb hely a tágas erkélynél. Mivel sajnos nem áll módunkban éttermet üzemeltetni az épületben, ezért ha reggeliznél, ebédelnél vagy vacsoráznál és nincs kedved főzőcskézni, ajánljuk figyelmedbe a Dorothea Café elnevezésű törzshelyünket, ahol a tőlünk kapott igazolás ellenében 10%-os kedvezményben részesülsz. A társalgóul is szolgáló kiállítóhelyiségben ingyenesen használhatod az internetet, nézheted a nagyképernyős televíziót, DVD-filmeket, hallgathatod legkedvesebb zenéidet, a tévén megnézheted aznap fotózott képeidet, akár USB csatlakozón, akár kártyaolvasón keresztül. Keress egy jó könyvet több nyelvű házikönyvtárunkból és helyezkedj el vele a babzsákfotelben. Esős napokon pedig fedezd fel a ház társasjáték-gyűjteményét, a sakkot vagy rendezz hajnalig tartó kártyapartit. A nagy nyári melegben húzódj be kis borospincénkbe és töltsd kellemes hűvösben, egy kényelmes fotelben a sziesztát. Mindezek után akár egy frissen nyílt kiállítás alkotásait is megnézheted galériánkban. :)

Ha úgy érzed, hogy vannak olyan műveid, amelyek megértek a kiállításra, akkor az itt tartózkodásod ideje alatt szívesen rendezünk Neked kiállítást, vagy ha művészeted nyers gyémántja még némi csiszolásra szorul, akkor vegyél nyugodtan részt szombat délutáni rajziskolánkon.

Ugyanígy várunk jóga óráinkon is, de kérjük előre jelezd szándékodat.

Szeretettel várunk